Cora van der Wedden | Eikenlaan 8, 8181 NS Heerde | 06-51 10 80 35 info@verrassendinterieur.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interieurontwerp Zwolle

Interieurontwerp in Zwolle is een belangrijk onderdeel van het creëren van een stijlvolle en comfortabele woonomgeving. Of het nou gaat om de huidige woning op te frissen of een nieuwbouwwoning die compleet ingericht mag worden, een goed ontworpen interieur kan bijdragen aan een positieve sfeer en een efficiënte inrichting van de ruimte. Door het gebruik van kleuren, materialen en verlichting kan ik een ruimte visueel aantrekkelijk maken en tegelijkertijd functioneel en praktisch. Investeren in een professioneel interieurontwerp is zeker de moeite waard!

 

‘Creëer uw droominterieur met een professioneel ontwerper’

Waarom een interieurontwerp in Zwolle laten maken?

Het inrichten van een woning of andere ruimte is niet altijd gemakkelijk. Je weet van welke kleuren en stijl je houdt maar het kan lastig zijn om dit te vertalen naar een sfeervolle en efficiënte inrichting. Daarnaast heb je misschien ook te maken met de woonwensen van je partner. Gelukkig kan ik je hierbij helpen!

Een interieurontwerp kan niet alleen jouw woning esthetisch verbeteren, maar ook de functionaliteit verhogen. Zo maak ik bij het interieurontwerp ook een professioneel verlichtingsplan. Bij iedere ruimte maak ik een interieur- en kleurenontwerp, voorzien van een uitgebreide en duidelijke tekst. Ik help u graag bij het creëren van een uniek en persoonlijk ontwerp dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

 

Hoe werkt een interieurontwerp?

Hoe het interieurontwerp in zijn werk gaat hangt af van het project en hoe je dit zelf in gedachten hebt maar meestal hou ik de volgende stappen aan:

  1. Kennismakingsgesprek: hierbij bespreek ik met je/jullie de wensen en eisen. Dat kan aan de hand van een vragenlijst en/of het bekijken van moodboards.
  2. Conceptontwerp: op basis van de informatie maak ik een conceptontwerp waarin ik de basisprincipes heb uitgewerkt zoals de kleuren, stijl en indeling. Hier kan natuurlijk nog alles in aangepast worden.
  3. Ontwerp: na het conceptontwerp te hebben besproken wordt het conceptontwerp uitgewerkt tot een gedetailleerd ontwerp.
  4. Presentatie: wanneer ik het ontwerp heb afgerond, presenteer ik dit aan jullie en bekijken wij of er nog elementen ontbreken of dat er iets aangepast moet worden.

Dit is een algemeen stappenplan maar dit kan natuurlijk afwijken afhankelijk van de situatie en wensen.

Over Verrassend Interieur?

Het interieurontwerp in Zwolle zal verrassend worden want mijn uitdaging is altijd een origineel, persoonlijk, comfortabel en functioneel interieur te creëren. Ik haal mijn opdrachtgevers graag uit hun comfortzone en verras hen met nieuwe inzichten. Uiteraard met oog voor functionaliteit en comfort. Ik schroom er niet voor om in mijn ontwerp bijvoorbeeld een muur toe te voegen of te verplaatsen.

Ik volg uiteraard de trends, maar ik probeer een tijdloos interieur neer te zetten met een aantal trendy items die hieraan toegevoegd kunnen worden. Naast ontwerpen voor de woonkamer, hal, studeerkamer en slaapkamer maak ik ook originele ontwerpen voor de keuken en badkamer.

 

Bekijk eerdere projecten van de interieuronterper in Zwolle?

Wil je graag eerder werk bekijken? Neem hieronder een kijkje bij de eerdere projecten die ik heb uitgevoerd. Zie je er iets bij wat je aanspreekt? Verzamel dit in je moodboard!

 

‘Creëer ook jouw droominterieur met Cora’

Maak van jouw interieur een droominterieur! Bel, mail of vul het contactformulier en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact

Wil je een afspraak maken of heb je vragen neem dan gerust contact met mij op.

10 + 10 =