Cora van der Wedden | Eikenlaan 8, 8181 NS Heerde | 06-51 10 80 35 info@verrassendinterieur.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interieurstylist Gelderland

Of het nou gaat om een gerenoveerde woning, nieuwbouwwoning of een bedrijfspand, de interieurstylist in Gelderland gaat graag voor je/jullie aan de slag! Een interieurstylist creëert een stijlvolle en comfortabele (woon)omgeving. Een woning opfrissen met een aantal nieuwe elementen of het volledig inrichten van een woning of ruimte, een goed ontworpen interieur draagt bij aan een positieve sfeer en een efficiënte inrichting.

Bij het interieurontwerp maak ik gebruik van kleuren, verschillende materialen en door een professioneel verlichtingsplan wordt de ruimte visueel aantrekkelijk en tegelijkertijd praktisch.

 

‘Creëer uw droominterieur met een professioneel stylist’

Waarom een interieurstylist inschakelen?

De interieurstylist in Gelderland kun je inschakelen wanneer je bij het inrichten van de woning of ruimte zelf door de bomen het bos niet meer ziet. Tegenwoordig kun je via online kanalen veel inspiratie opdoen maar daardoor is het moeilijk om te filteren wat je eigen stijl is en hoe je dit kan verwerken in jouw interieur.  

Ik kan je helpen bij het bepalen van de juiste kleuren, materialen en accessoires voor de ruimte. Daarnaast kan ik je adviseren over de meest geschikte indeling van de ruimte en zorgen voor een efficiënte inrichting. De ruimte maak ik visueel aantrekkelijk en tegelijkertijd functioneel en praktisch.

Wanneer je een interieurstylist inschakelt, draagt dit ook bij aan een verhoogd welzijn en een positieve sfeer.

 

Hoe gaat een interieurstylist in Gelderland te werk?

De interieurstylist gaat bij de meeste projecten te werken aan de hand van een aantal stappen, dit kan afwijken van het soort project en hoe je dit zelf in gedachten hebt:

 

  1. Kennismakingsgesprek: tijdens dit gesprek bespreek ik met je/jullie de wensen en eisen. Het kan nuttig zijn als je voorafgaand van het gesprek zelf een moodboard hebt gemaakt zodat we dit kunnen bekijken.
  2. Conceptontwerp: op basis van ons gesprek en de input ga ik aan de slag met een conceptontwerp waarin ik de basisprincipes zoals de kleuren, stijl en indeling heb verwerkt. Dit is natuurlijk niet in beton gegoten en dit kan aangepast worden zoals u dat wil.
  3. Ontwerp: nadat we het conceptontwerp hebben besproken, wordt dit uitgewerkt naar een gedetailleerd ontwerp.
  4. Presentatie: zodra ik het ontwerp heb afgerond, presenteer ik dit aan jullie en nemen we het door. Het kan zijn dat jullie nog elementen missen of iets aangepast willen hebben, dat is natuurlijk mogelijk.

Meer over Verrassend Interieur?

Cora van der Wedden zorgt voor een verrassend interieurontwerp. Mijn uitdaging is een origineel, persoonlijk, comfortabel en functioneel interieur te creëren, mét oog voor functionaliteit en comfort. Als interieurstylist volg ik uiteraard de trends, maar ik probeer altijd een tijdloos interieur neer te zetten waar een aantal trendy items aan toegevoegd kunnen worden. Naast ontwerpen voor de woonkamer, hal, studeerkamer en slaapkamer, maak ik dit ook voor de keuken en badkamer. Zoals ik al aangaf wil ik de functionaliteit niet uit het oog verliezen, ik schroom er dan ook niet voor om in mijn ontwerp een muur toe te voegen of te verplaatsen.

Neem contact met mij op door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Ik ga graag voor je aan de slag in Gelderland en omgeving!

 

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen neem dan gerust contact met mij op.

2 + 6 =