Cora van der Wedden | Eikenlaan 8, 8181 NS Heerde | 06-51 10 80 35 info@verrassendinterieur.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnenhuisarchitect Zwolle

Als binnenhuisarchitect in Zwolle sta ik graag voor je klaar als je je woning of ruimte van een verrassend interieur wil voorzien. Of het nou gaat om een bestaande woning of een nieuwbouwwoning, ik zorg er graag voor dat de ruimte visueel aantrekkelijk wordt en tegelijkertijd functioneel en praktisch. Voor iedere ruimte maak ik een interieur- en kleurenontwerp, voorzien van een uitgebreide en duidelijke tekst. Daarnaast maak ik ook een professioneel verlichtingsplan wat het interieurontwerp compleet maakt.

 

‘Creëer uw droominterieur met een professioneel Binnenhuisarchitect’

Hoe gaat de binnenhuisarchitect in Zwolle te werk?

De binnenhuisarchitect in Zwolle gaat te werken volgens onderstaande stappen. Dit kan afwijken van het soort project of misschien wil je dit zelf op een andere manier. In de meeste situaties werk ik als volgt:

 1. Kennismakingsgesprek: tijdens het kennismakingsgesprek bespreek ik met je/jullie de wensen en jullie eisen. Mochten jullie ter voorbereiding een moodboard willen maken dan kunnen wij dat tijdens dit gesprek doornemen.
 2. Conceptontwerp: na het kennismakingsgesprek ga ik aan de slag met het maken van een conceptontwerp. In het conceptontwerp komen de basisprincipes te staan zoals de kleuren, stijl en indeling. Dit staat zeker nog niet vast en kan aangepast worden zoals jullie dat willen.
 3. Ontwerp: nadat het conceptontwerp besproken is en er eventueel feedback in is verwerkt, ga ik dit uitwerken naar een gedetailleerd ontwerp.
 4. Presentatie: het ontwerp wordt aan jullie gepresenteerd waarbij we dit uitgebreid doornemen. Mochten jullie nog elementen missen of aanpassingen hebben dan kan ik dit natuurlijk nog verwerken in het ontwerp.

Over Cora van Verrassend Interieur?

Als binnenhuisarchitect zorg ik voor een verrassend interieurontwerp waarvan je niet kunt wachten om dit te laten uitvoeren. Mijn uitdaging is om altijd een origineel, persoonlijk, comfortabel, functioneel, maar vooral verrassend interieur te creëren. Ik haal je graag uit je comfortzone en verras je met nieuwe inzichten.

Ik volg uiteraard de trends, maar ik vind het belangrijk om een tijdloos interieur neer te zetten waar ook een aantal trendy items aan toegevoegd kunnen worden. Naast ontwerpen voor de woonkamer, hal, studeerkamer en slaapkamer maar ik ze ook voor de keuken en de badkamer.

  Eerdere projecten bekijken?

  Wil je graag zien wat ik eerder heb uitgevoerd? Bekijk hieronder een aantal eerder uitgevoerde projecten door mij. Mocht je er wat tussen zien dat je aanspreekt kun je dit bewaren in je moodboard!

  Heb je vragen of wil je mij als binnenhuisarchitect in Zwolle inschakelen? Neem contact met mij op door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen en ik reageer zo spoedig mogelijk!

   

  Contact

  Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen neem dan gerust contact met mij op.

  9 + 13 =